Granadilla – Barça Femení (prèvia): Es pot

Granadilla – Barça Femení (prèvia): Es pot

12.30 (hora peninsular), LaLigaSportsTV: L’equip visita un feu on ha perdut les dues darreres visites amb opcions de ser matemàticament campió de Lliga

Després de 25 victòries en 25 jornades, ha arribat el primer dia en què el Barça es pot proclamar campió de Lliga. Això sí, vagi per endavant: la combinació no és senzilla. Hauria de puntuar més que el Llevant aquesta jornada. Això passa perquè les culers guanyin al camp del Tenerife i les granotes no ho facin al feu de l’Espanyol, on juguen una hora més tard. A les de Lluís Cortés també els hi serviria empatar i que el seu immediat perseguidor perdi.

La principal complicació rau en la visita a l’únic estadi on ha caigut en els dos últims partits que hi ha disputat. De fet, a La Palmera, ja fa més de dos anys, el Barça hi va patir l’última derrota a la Lliga, just abans de la final de Budapest. Ara, curiosament, l’equip hi torna a una setmana de la seva segona final de la Champions League, a Göteborg. El moment blaugrana és dolcíssim. I si conquereix la sisena Lliga de la història i segona consecutiva, assoliria l’objectiu principal del curs, amb encara vuit partits per disputar. De rècord.

Més enllà de les alegries dins del camp, aquesta setmana s’ha conegut les renovacions de l’entrenador Lluís Cortés i Sandra Paños, peces angulars d’aquest projecte triomfal. El d’aquest diumenge també podria ser un partit especial per a un altre puntal: Marta Torrejón es troba a un partit de ser tricentenària amb el Barça. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut