50% de descompte a PortAventura Park per a socis i tres acompanyants

50% de descompte a PortAventura Park per a socis i tres acompanyants

Promoció vàlida per a entrades d'adult d’un dia, al comprar-les directament a taquilles amb el carnet de soci i DNI

Els socis del FC Barcelona disposen, una temporada més, d’excel·lents descomptes i promocions per gaudir d’una completa jornada lúdica amb amics i familiars a PortAventura Park.

Cada soci del FC Barcelona i tres acompanyants es poden beneficiar a les taquilles de PortAventura Park d’un important descompte del 50% en la compra d’una entrada d’adult d'un dia per a PortAventura Park, o de 20 € de descompte en l’entrada combinada d’adult d’un dia a PortAventura Park + Ferrari Land. 

Per validar la promoció, caldrà presentar personalment el carnet de soci del FC Barcelona i el DNI a les taquilles del parc en el moment de la compra.

4062 Promo BARÇA 1920x1080 Noti 2 CAT

Aquesta promoció és vàlida del 15/05/2021 al 09/01/2022 (ambdós dies inclosos), segons el calendari i l’horari d’obertura de PortAventura Park i Ferrari Land, i no serà vàlida per a cap altre parc ni instal·lació de PortAventura World, ni acumulable a altres ofertes o promocions. No s’acceptaran cupons, entrades i targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats. L'entrada no és bescanviable pel seu valor econòmic i es prohibeix la seva venda.

Mesures especials

L’ús de les instal·lacions s’ha de fer d’acord amb els normes de funcionament i les mesures especials relacionades amb la contenció de la COVID-19. 

Consulteu les mesures de prevenció de la COVID-19 i més informació sobre PortAventura World a www.portaventuraworld.comForça Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut