Local

Konrad: "Estic molt feliç i em trobo en un bon moment"

El davanter blaugrana analitza l'actualitat en una entrevista a diversos mitjans dels Estats Units

Konrad de la Fuente ha atès diversos mitjans dels Estats Units per repassar l'actualitat blaugrana en una temporada atípica i en la qual el jove jugador alterna el Barça B amb el primer equip. Actualment es troba centrat en el filial blaugrana, amb qui disputarà la fase d'ascens a Segona Divisió A després del bon curs dels homes de Garcia Pimienta. A continuació repassem les declaracions més destacades del jove blaugrana.

Les sensacions personals

"M'he centrat en ajudar l'equip i he entrenat amb el primer equip cada setmana per tal d'estar a punt quan l'entrenador ho considerés necessari. En cas contrari he jugat amb el Barça donant-ho tot per tal de seguir millorant".

"A l'inici de temporada no vaig tenir tants minuts en cap dels dos equips i potser em va costar més agafar el ritme de joc, però ara estic jugant regularment i em trobo en un bon moment".

"Crec que aquesta temporada he millorat el moviment sense pilota. Intento analitzar els partits per millorar".

El Barça

"Sempre he sabut que la Masia era la millor escola de formació del món i era un somni jugar aquí. Quan vaig poder venir i vaig adonar-me de l'estil de joc em vaig adaptar i estic molt feliç".

"És increïble estar amb el primer equip i entrenar amb ells perquè aprenc dels millors jugadors del món i, sobretot, de Messi. És un dels meus ídols i és un autèntic plaer aprendre d'ell i la resta de jugadors. Estic molt agraït perquè m'han ajudat molt". 

La selecció

"Hi ha molt bons jugadors que estan sortint ara als Estats Units, a banda d'alguns que estan a Europa, i això està molt bé. Com més competència, més millora un, per tant estic a punt per aquest repte".

 

Més notícies aquí