Local

L’Estadi Johan Cruyff, un fortí per al Barça B

Els 32 punts de 39 possibles que ha sumat el filial blaugrana a casa han estat clau per a la classificació per al Play-off d’ascens a la Segona A

El Barça B i l’Estadi Johan Cruyff formen un còctel molt difícil de superar. I és que el filial blaugrana ha estat gairebé invencible a casa. Dels 13 partits disputats aquesta temporada el conjunt dirigit per Garcia Pimienta ha aconseguit 10 victòries, dos empats i tan sols una derrota. O el que és el mateix: 32 punts de 39 possibles que signifiquen el 82% dels punts.  Només set punts s’han escapat del Johan Cruyff. Unes dades que demostren que el Barça B es fa fort a casa. 

En total, el filial blaugrana ha sumat 46 punts, 32 a casa i 14 a domicili, i per tant, les victòries com a local han estat claus per a la classificació per a la Primera RFEF, i després, pels Play-off d’ascens a la Segona Divisió A. 

A més, les victòries han anat acompanyades de grans resultats. Destaquen les victòries davant l’Hospitalet (6-0), el Badalona (4-0), la remuntada davant el Llagostera (4-2) o les tres victòries vitals en aquesta segona fase d’ascens davant l’Alcoià (2-1), el Vila-real B (2-1) i l’Eivissa (2-1). En total, el Barça B ha marcat aquest curs 28 gols a l’Estadi Johan Cruyff i n’ha rebut 10. 

Dos anys de fortí

Però l’idil·li del Barça B amb el Johan Cruyff no només ha estat aquesta temporada. Si no que des de la seva inauguració el Barça B ha aconseguit que fos un fortí des del primer dia. I és que el curs passat, els bons resultats aconseguits a casa també van ser claus per a la classificació per als Play-off d’ascens a la Segona A. Abans de l’aturada per la pandèmia, el Barça B va sumar 32 punts de 45 possibles. O el que és el mateix: 9 victòries, 5 empats i tan sols una derrota en els 15 partits que hi va disputar. 

Si mirem el còmput global de les dues temporades el Barça B ha disputat en dos anys 28 partits, dels quals n’ha guanyat 19, n’ha empat 7 i només n’ha perdut dos. Ha marcat 57 gols i n’ha rebut 25. Unes xifres que signifiquen que el Barça B suma el 76,2% dels punts del Johan Cruyff. 64 punts de 84 possibles ha sumat el Barça B en aquests dos anys. Les xifres parlen per si soles. El Johan Cruyff és un fortí per al filial blaugrana.

Més notícies aquí