Un gol d'or deixa el Barça sense Copa

El Jaca s'imposa a la final de la Copa del Rei (2-1) a la pròrroga i deixa l'equip blaugrana sense el doblet d'aquesta temporada

El Barça Hockey Gel no ha pogut completar el doblet d’aquesta temporada amb la consecució del títol de la Copa del Rei, al perdre aquest diumenge la final davant el CH Jaca per 2-1, en un partit que ha necessitat decidir-se en el temps de la pròrroga, amb un gol d’or d'Adrian Bertran.

La final four de la Copa del Rei que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la ciutat aragonesa de Jaca, ha vist la victòria de l’equip amfitrió en un partit de pocs gols i força igualat sobre la pista. Després d’un primer període on cap dels dos equips han pogut convertir en gol les seves oportunitats, algunes de molt clares, el CH Jaca s’ha avançat al marcador al segon període amb un gol de Carbonell, en una jugada en la que ha vingut per darrera de la porteria de David Ros.

El Barça no ha perdut la seva constància i ha seguit buscant el gol de la igualada, que ha arribat a meitat del tercer temps gràcies a una acció de Gastón González -a la foto-, que a l’igual que va fer en el partit del play off de Lliga, ha marcat per forçar la disputa de la pròrroga.

Però si a la Lliga, va ser el Barça qui va decidir a favor seu amb un gol d’or d’Oriol Rubio, avui ha estat el conjunt local qui s’ha endut la victòria amb el gol definitiu que ha tancat el partit amb el 2-1 i ha fet que el CH Jaca pogués celebrar el títol de campió de Copa del Rei.

El resultat d’aquesta final ha deixat el Barça sense poder festejar el doblet, després d’haver aconseguit fa dues setmanes el títol de Lliga d'Hockey Gel amb tota autoritat.