[PRÈVIA] Alcoià - Barça B: A defensar la segona posició

[PRÈVIA] Alcoià - Barça B: A defensar la segona posició

[17.00 hores, Barça TV / Footters] El filial de Garcia Pimienta, segon classificat, visita l’escenari on va caure eliminat el Reial Madrid a la Copa del Rei el passat mes de gener

El Real Madrid va caure eliminat de la Copa del Rei el passat 20 de gener a El Collao. Tres mesos després, el Barça B visita aquesta tarda el camp de l’Alcoyano, un dels més difícils de la Segona Divisió B, amb l’objectiu de defensar la segona posició que ocupa en aquesta segona fase. Una segona plaça que dona, de moment, accés directe al play off pel títol a un Barça B que aquesta tarda haurà d’aconseguir el seu objectiu sense el seu capità. Álex Collado, amb unes molèsties musculars, no ha viatjat a Alcoi. Ell és la principal absència en un filial que encara el partit amb optimisme després de la treballada victòria per 3-2 contra el Vila-real B la passada jornada.

El partit es jugarà a les 17.00 hores i es podrà veure per televisió a Barça TV i Footters. Garcia Pimienta recupera per aquest partit a Nils Mortimer després de superar la seva lesió. L’Alcoià va finalitzar la primera fase de la Lliga en segona posició del Grup 3B. En aquesta segona fase, ha perdut 2-1 a l’Estadi Johan Cruyff i ha empatat a casa amb el Nàstic (1-1) i fora a Andorra (0-0). El Collao és un estadi històricament força complicat pel Barça B ja que ha perdut en les dues darreres visites. Va caure per 3-1 la temporada 2018/19 i per 3-2 a la temporada 2016/17. El darrer resultat positiu del Barça B a Alcoi el trobem a la temporada 2015/16 quan va empatar 3-3, amb dos gols de Dani Romera i un de Gumbau.

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit de Lucas de Vega, Álvaro Sanz, Gustavo Maia, Zeballos i Collado. Arnau Tenas, Ilaix Moriba i Mingueza, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en la convocatòria. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Carevic, Iñaki Peña, Igor, Comas, Mika, Oriol Busquets, Nils Mortimer, Hiroki, Konrad, Matheus, Roger Riera, Jandro, Nico, Ramos Mingo, Rey Manaj, Balde, Peque i els jugadors del Juvenil José Marsà, Gavi i Diego López, que s’estrena en una convocatòria del filial.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut