Local

Sense marge d’error en el segon partit

Els de Saras busquen empatar l’eliminatòria de Playoffs contra el Zenit (21h)

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, el Zenit de Sant Petersburg en el que serà el segon partit del Playoff de l’Eurolliga. Els blaugranes, després de caure en el primer partit per 74-76, no poden fallar més al Palau i buscaran marxar cap a Rússia amb l’eliminatòria empatada.

El rival

Va demostrar la seva gran qualitat en el primer partit de la mà de Kevin Pangos, autor de 19 punts i 9 assistències per a 33 de valoració. L’exblaugrana va dominar el partit i va fer molt de mal a la defensa catalana. A més del base canadenc, els també exteriors Rivers, Baron i Hollins van fer mal en molts moments amb tirs oberts, mentre que Will Thomas, Black i Poythress van fer una gran feina a la zona. 

El Barça

És conscient que no pot tornar a caure al Palau. “Estem contra les cordes i hem de demostrar caràcter”, va comentar l’entrenador Sarunas Jasikevicius a la roda de premsa posterior al partit. Per tant, caldrà sortir concentrat des del primer minut perquè en el Playoff el marge d’error és mínim.

Més notícies aquí