Local

Arriba l’hora de la veritat per al Barça

Els de Saras reben el Zenit de Pascual en els Playoffs de l’Eurolliga (dimecres, 21h)

El Barça rep aquest dimecres, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar + (Dial 60), el Zenit de Sant Petersburg en el que serà el primer partit dels Playoffs de l’Eurolliga. Catalans i russos es veuran les cares en dues ocasions aquesta setmana, sent el segon partit el dia de Sant Jordi, el 23 d’abril, també a les 21h.

El rival

El Zenit està entrenat per Xavi Pascual, llegenda del bàsquet blaugrana, i ha completat una gran temporada per arribar als Playoff. S’ha classificat en vuitena posició amb un balanç de 20 triomfs i 14 derrotes.

Té en el també exblaugrana Kevin Pangos el seu millor jugador. El canadenc anota 13 punts per partit, a més de repartir 6 assistències. A més de Pangos, el Zenit compta amb jugadors de gran nivell com Will Thomas, Gudaitis, KC Rivers, Ponitka, Black, Poyhtress, Baron o Hollins, entre d’altres. 

El Barça

Afronta el Playoff, el segon moment de la veritat de la temporada després de la Copa del Rei, amb la màxima il·lusió i amb el repte de començar guanyant al Palau. Per aconseguir-ho caldrà sortir molt intens des de l’inici i estar concentrat els 40 minuts.

Sarunas Jasikevicius té tots els jugadors disponibles per al partit.

Més notícies aquí