Local

El Barça Hockey Herba es queda fora de la 'final four' pel títol

L'equip femení blaugrana derrota la Reial Societat per 3-0 i confirma les seves aspiracions d'ascens a la màxima categoria

Un penal córner anotat sobre la botzina pel visitant Pau Petchame, va posar el 3-3 al marcador i va impedir la victòria del Barça Hockey Herba sobre el CD Terrassa, que d’aquesta manera va aconseguir un important punt que li pot ser fonamental per la seva continuïtat a la Lliga MGS, la propera temporada.

Al marge d’aquest resultat del Barça, la victòria del RC Polo al camp del SPV Complutense per 1-6 ha deixat el conjunt blaugrana fora de la final four pel títol, en la què estaran presents l’Atlètic Terrassa, Club de Campo, Egara i RC Polo.

En el partit contra el Terrassa, Andreas Rafi va posar per davant el conjunt blaugrana, però poc va trigar Eduard de Ignacio en tornar-lo a igualar. Un resultat que es va mantenir sense canvis fins als últims minuts. Els blaugrana, a través de Jip Dassen i novament Andreas Rafi, van anotar dos gols de forma consecutiva, i aconseguien un avantatge que semblava sentenciar el xoc. Però els de Ramon Rius van reaccionar ràpidament, primer amb un precís cop de Francesc Roset que feia pujar el 3-2 i al darrer instant de partit amb el definitiu encert de Petchame que sentenciava l’empat a tres.

El femení confirma les aspiracions d’ascens

El Barça femení s’ha situat a la segona posició de la Primera Divisió femenina d’Hockey Herba a dos punts del Club de Campo, després de guanyar la Reial Societat per 3-0 en partit celebrat a l’estadi Pau Negre el passat dissabte.

Les jugadores d’Adrian Wilches van superar l’equip  basc que arribava a Barcelona com a líder de la classificació. Un gol de Martina Cornet al minut inicial de joc obria el camí de la victòria, que posteriorment van poder certificar Claudia Marín i Denise Borgstrom amb dos gols més.

Bona actuació i magnífic resultat l’aconseguit pel conjunt blaugrana que li permet seguir aspirant a les posicions d’ascens directe o promoció a la màxima categoria de l’hockey femení, quan únicament resten dues jornades per acabar la Lliga de Primera Divisió.

Més notícies aquí