Local

Visita del Bayern per tancar la Lliga Regular

Pau Gasol podria disputar els seus primers minuts de blaugrana (21h)

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, el Bayern de Munic en la que serà la 34a jornada de l’Eurolliga, l’última de la fase regular. Els de Saras, que acabaran en la primera posició, s’hi juguen l’honor i el fet de finalitzar amb victòria. La gran novetat del partit pot ser el debut de Pau Gasol amb la samarreta del Barça, vint anys després del seu últim partit com a blaugrana.

El rival

Disputarà el Playoff de l’Eurolliga per primer cop, en el que ha estat una fita històrica per a l’equip que dirigeix Andrea Trinchieri, i encara té opcions de finalitzar en la quarta posició en cas de victòria i de diferents derrotes dels rivals. Els millors jugadors del Bayern aquest curs han estat Wade Baldwin (15 punts, i 4 assistències per partit) i Vladimir Lucic (13,8 punts i 17,6 de valoració). 

L’exblaugrana Reynolds ha mostrat un gran nivell durant la temporada 13,7 punts i 6 rebots), mentre que tampoc cal oblidar homes com Weiler-Babb, Zipser, Seeley, Gist, Radosevic, Johnson o Sisko, entre d’altres.

El Barça

Sarunas Jasikevicius té, primer cop en el que va de temporada, tota la plantilla al complet. I és que Pau Gasol podria tornar a les pistes si el tècnic lituà així ho considera. Tres jugadors, per decisió tècnica, no disputaran un partit que és el primer de la setmana al Palau Blaugrana. 

I és que diumenge el Barça rebrà el Reial Madrid a casa en partit de Lliga Endesa.

Més notícies aquí