Visita del Bayern per tancar la Lliga Regular

Visita del Bayern per tancar la Lliga Regular

Pau Gasol podria disputar els seus primers minuts de blaugrana (21h)

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, el Bayern de Munic en la que serà la 34a jornada de l’Eurolliga, l’última de la fase regular. Els de Saras, que acabaran en la primera posició, s’hi juguen l’honor i el fet de finalitzar amb victòria. La gran novetat del partit pot ser el debut de Pau Gasol amb la samarreta del Barça, vint anys després del seu últim partit com a blaugrana.

El rival

Disputarà el Playoff de l’Eurolliga per primer cop, en el que ha estat una fita històrica per a l’equip que dirigeix Andrea Trinchieri, i encara té opcions de finalitzar en la quarta posició en cas de victòria i de diferents derrotes dels rivals. Els millors jugadors del Bayern aquest curs han estat Wade Baldwin (15 punts, i 4 assistències per partit) i Vladimir Lucic (13,8 punts i 17,6 de valoració). 

L’exblaugrana Reynolds ha mostrat un gran nivell durant la temporada 13,7 punts i 6 rebots), mentre que tampoc cal oblidar homes com Weiler-Babb, Zipser, Seeley, Gist, Radosevic, Johnson o Sisko, entre d’altres.

El Barça

Sarunas Jasikevicius té, primer cop en el que va de temporada, tota la plantilla al complet. I és que Pau Gasol podria tornar a les pistes si el tècnic lituà així ho considera. Tres jugadors, per decisió tècnica, no disputaran un partit que és el primer de la setmana al Palau Blaugrana. 

I és que diumenge el Barça rebrà el Reial Madrid a casa en partit de Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut