Barça - Deportivo Liceo: L’hora de la veritat!

Barça - Deportivo Liceo: L’hora de la veritat!

El Barça afronta una fase de grups de la Lliga Europea “sense marge d’error però amb optimisme”

Ha arribat l’hora de la veritat. L’hora de competir a Europa. I l’hora d’afrontar els dos partits de divendres i diumenge del considerat grup de la mort: contra el Deportivo Liceo i el Benfica (21.00 hores, Barça TV i BarçaTV+).

El primer duel serà contra els gallecs. I Edu Castro, des de la bombolla de Luso, té clar que “només hem de pensar en el primer rival, guanyar i poder arribar amb les màximes opcions al segon partit”. Aquest serà el tercer enfrontament contra el Liceo aquest curs, amb victòria visitant al Palau i triomf blaugrana a Riazor. Ara, en pista neutral, “dependrà molt de com es comenci però segur que el partit serà diferent als dos últims”.

Només es classificaran per a la Final Four els tres primers de cada grup i el millor segon. Això vol dir que “no hi ha marge d’error”. Però s’ha “de veure el got ple i ser optimistes”. També ho considera així João Rodrigues: “Jugarem dos finals però primer hem de pensar en el Liceo”.

El màxim golejador de l'equip (38 dianes en 31 duels) també ha subratllat que l’equip “està acostumat a aquests moments tant decisius”. “Ens agrada moltíssim jugar finals com aquestes i el que volem és que arribi l’inici del partit”. “Aquesta competició és molt il·lusionant”.

*Foto: Catarina Maria / EHCA

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut