Comença la ruta valenciana

Comença la ruta valenciana

El Barça viatja aquest dimecres a Port Sagunt per jugar a les 19:30 hores el duel aplaçat de la jornada 18, i directament es desplaçarà a Benidorm per jugar el divendres

Després d’aconseguir definitivament l’accés als quarts de final de l’EHF Champions League, el Barça afronta un doble desplaçament per disputar dos partits de la Lliga Sacyr ASOBAL. El primer serà aquest dimecres a les 19:30 hores (en directe per LaLigaSportsTV) a la pista del Fertiberia Port Sagunt, en el duel de la jornada 18, que es va aplaçar a principis de febrer. En acabar aquest primer matx els blaugranes es desplaçaran directament a Benidorm, on jugaran el divendres a les 18:30 hores (GOL i LaLigaSportsTV).

L’equip viatjarà aquest mateix dimecres amb els 18 jugadors disponibles de la plantilla. Cal recordar que Xavi Pascual té les baixes per lesió d’Aitor Ariño i Casper Mortensen.

El primer rival en la ruta valenciana, el Port Sagunt de Vicent Enric, està en plena lluita per la permanència. Actualment és l’avant penúltim classificat amb 14 punts, a només un de la salvació que marca el Viveros Herol BM Nava (15). L’equip valencià encadena dues derrotes consecutives, però ambdues amb marcadors ajustats: 31-30 a Conca i 27-29 a la seva pista contra el Granollers.

El Barça, que vol continuar avançant en el camí de la consecució del títol de Lliga, es va entrenar aquest dimarts al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i el mateix dimecres viatjarà a Sagunt. En acabar aquesta sessió prèvia, Domen Makuc va atendre a Barça TV. El jove central eslovè va afirmar estar “content per la victòria a la Champions i pel retorn dels aficionats al Palau”. “Estic orgullós de la feina de l’equip i hem de seguir en aquesta línia”, afegia Makuc.

El ‘35’ blaugrana també va parlar sobre l’acumulació de les dues jornades de Lliga: “Tenim molts jugadors per fer rotacions i tothom està al nivell. No serà un problema tornar a jugar dos partits en tres dies, hi estem acostumats. Tots els jugadors ho donarem tot per portar els quatre punts cap a casa”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut