Barça – Elverum: Amb solvència cap a quarts (39-19)

Els culers no donen opció als noruecs i es classifiquen amb contundència per a la propera ronda de l’EHF Champions League

Gran victòria blaugrana per certificar l'accés als quarts de final de l’EHF Champions League. Després del gran triomf a l'anada (25-37), els blaugrana han tornat a vèncer a l'Elverum (39-19) davant els 645 espectadors del Palau Blaugrana i no han donat opció a la remuntada de l'eliminatòria. Així doncs, els culers estaran a la propera ronda de la Champions on ja esperen rival: el Meshkov Brest o l'HC Motor.

No donen opció

Un 3-0 inicial ha catapultat als blaugrana, que ja no deixarien escapar l'avantatge al marcador. Tot i la reacció visitant per empatar de nou (3-3), els culers, amb Langaro molt endollat, han tornat a obrir escletxa malgrat les bones parades d'Imsgaard.

Els visitants han intentat sorprendre atacant amb set jugadors des del minut 20, però els de Xavi Pascual han aprofitat per augmentar encara més la diferència al marcador amb gols de camp a camp, amb gol de Møller inclòs. Un parcial final de 5-0 ha permès als blaugrana marxar al descans amb un +10 (20-10) i l'eliminatòria sentenciada.

La piconadora blaugrana no afluixa

Després de la màxima intensitat de la primera part, el Barça ha seguit a un gran nivell a la segona, i un parcial inicial de 7-1, amb Møller intractable sota pals, encara ha augmentat més les diferències (27-11).

Les aturades del porter barcelonista seguien arribant (18 en total), i en atac, amb bons minuts de Diocou (màxim anotador amb sis gols), els locals han continuat multiplicant l'avantatge fins a arribar al 39-19 definitiu. Finalment, victòria incontestable dels de Xavi Pascual per classificar-se còmodament per als quarts de final.

Barça, 39
Elverum, 19

Barça: Møller (1), Àlex Pascual (2), Aleix Gómez (2), Langaro (4), Entrerríos (3), Dika Mem (4), Ludovic Fàbregas (4) -set inicial-. Pérez de Vargas (-), Sorhaindo (-), Dolenec (5), Thiagus Petrus (1), Diocou (6), Cindric (1), Pálmarsson (1), Makuc (2), Frade (3).
Elverum: Imsgaard (-), Hedberg (1), Mathe (6), Sorensen (-), Fingren (-), Langaas (2), Nilsen-Nygaard (-) -set inicial-. Larsen (-), Pettersen (3), Grondahl (5), Svenson (1), Abalo (-), Solstad (1), Pujol (-), Christoffersen (-).
Parcials: 3-1 / 5-3 / 10-6 / 13-7 / 18-9 / 20-10 (descans) 23/11 / 26-11 / 28-12 / 31-14 / 37-17 / 39-19 (final)
Àrbitres: Adam Biro, Oliver Kiss.