Torna Europa!

Torna Europa!

Matias Pascual i Helder Nunes afronten la fase de grups continental amb la “màxima il·lusió”

Torna Europa! Serà aquest divendres i diumenge en una fase de grups sense marge d’error. En són conscients Matias Pascual i Helder Nunes, que es mostren molt il·lusionats per afrontar la fase de grups de la Lliga Europea. “La temporada passada no vam poder disputar aquesta competició tant important pel club i pels jugadors”, comenta l’argentí. “El millor hoquei del món estarà allà i volem que la gent també gaudeixi des de casa”, afegeix el portuguès.

El Barça viatjarà dimecres cap a la localitat portuguesa de Luso, on jugarà divendres i diumenge (21.00 hores) contra el Deportivo Liceo i el Benfica. El gran objectiu: ser primers de grup: “Amb aquest format haurem d’estar al 100% en cada segon i en cada jugada”. “Són finals i anirem allà amb la intenció de guanyar i fer el nostre hoquei”, diu Pascual. La pista serà coneguda per Helder Nunes, ja que és la mateixa on la selecció portuguesa prepara els campionats: “s’hi juga bé i s’hi entrena bé, així que ho tenim tot per mostrar el nostre millor hoquei”.

En l’entrevista realitzada amb Barça TV, Pascual i Nunes també repassen els últims episodis europeus i destaquen l’esforç de l’equip per classificar-se per a la Final Four: “el treball que hem fet ha sigut a consciència i cada dia estem treballant més i millor”. “Tan de bo es pugui tenir la recompensa”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut