Barça B – Atlético Benavente FS (4-1): Retorn a la victòria!

Victòria del filial blaugrana en un gran partit, amb Rufino com a protagonista golejador

El Barça B necessitava refer-se de la dinàmica de resultats dels últims partits. La sort no acompanyava últimament als de Xavi Closas, que sovint mereixien més del que acabaven obtenint al final dels 40 minuts. I avui els blaugrana s’han retrobat amb la victòria, i ho han fet per la porta gran, en un gran partit on s’han mostrat superiors al seu rival i han anat sempre per davant en el marcador.

Primera part amb accent argentí

El partit ha començat amb domini de pilota absolut del Barça. Enfront, un equip que, molt esperonat des de la banqueta, jugava amb màxima intensitat. En aquest clima, eren els blaugrana els que generaven més perill, i ja al minut 5, en una acció d’estratègia, Rufino ha estrenat el marcador (1-0). El gol feia estirar una mica els visitants en la pressió, i el Barça s’ha carregat de faltes en pocs minuts. Tot i això, poc perill dels de Benavente a la porteria d’Álex Lluch, que en la primera part ha estat pràcticament un espectador més del partit. El Barça seguia arribant i, fruit de la insistència ha aparegut de nou l’olfacte de Rufino, amb un gol molt celebrat des de la banqueta blaugrana (2-0). Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Merescut premi

Els visitants han sortit decidits a buscar la remuntada, i en els primers compassos han jugat amb el porter-jugador. Això ha permès al Barça B gaudir d’algunes ocasions fruit de xuts llunyans sense porter, cap d’ells però acabat en gol. El partit s’ha anat calmant, però en una acció sense aparent perill, un gran xut de Sergio Simón escurçava distàncies per als visitants (2-1). Això ha revolucionat el joc però lluny de marxar del partit, el Barça ha seguit insistint a base de joc i ocasions, i Rufino culminava el seu hat-trick personal amb una gran finalització (3-1). Era ja l’equador de la segona part, i els visitants optarien pel porter-jugador de nou. Després de dues grans ocasions visitants, Víctor Pérez aprofitava una recuperació i assistia a Jesús Sancho, que feia el gol de la tranquil·litat (4-1). Tot i disposar d’un doble penal a l’últim minut, el resultat no s’ha tornat a moure.

Amb aquesta victòria els de Xavi Closas sumen els primers punts de la fase d’ascens, i es mantenen a una còmoda posició a mitja taula. La setmana vinent creuaran la península amb la intenció de reafirmar la bona dinàmica a la pista de la Unión África Ceutí (dissabte 10/4, 17.30h).

Barça B: Àlex Lluch (p), Mario, Campàs, Rufino i Víctor Pérez -cinc inicial-. També Óscar (p), Ortas, Jesús Sancho, Cerón, Daniel, David Peña i Nicolás.

Atlético Benavente FS: Dani Simón (p), Dani Martín, Novoa, Sergio Simón i Charlie. També Vara (p), Tomy (p), Dilín, Fran, Yayo, Germán, Malaguti, Huergale i Sergio Hernández.

Gols: 1-0, Rufino (min 5); 2-0, Rufino (min 17); 2-1, Sergio Simón (min 28); 3-1, Rufino (min 29); 4-1, Jesús Sancho (min 35).

Àrbitres: Fernando Faubell Zaldívar i José Lázaro Angulo. Targeta groga al local David Peña i als visitants Vara, Dani Martín, Germán, Sergio Simón, Malaguti, Charlie, Tomy. Expulsió al visitant Dani Simón.