Plaza recupera a Ferrao, Marcenio i Dyego

Plaza recupera a Ferrao, Marcenio i Dyego

El tècnic convoca a 14 jugadors per al derbi amb l’única baixa ja coneguda de Lozano (diumenge, 12:30h, Esport3)

Bones notícies per al Barça de futbol sala de cara al derbi. Ferrao, Marcenio i Dyego tornen a la convocatòria per la difícil visita al remodelat Pavelló Nou de Santa Coloma després de descansar en l’últim partit contra Córdoba Patrimonio (1-0).

Així doncs, Plaza compta amb tots els 14 jugadors disponibles i l’única baixa de llarga durada de Sergio Lozano. La convocatòria la integren: Dídac, Feixas, Aicardo, Matheus, André Coleho, Daniel, Dyego, Adolfo, Esquerdinha, Ferrao, Joselito, Marcenio, Povill i Ximbinha.

“Hem de fer un partit de 10”

Aquesta temporada Industrias ha guanyat els dos partits contra el Barça. A la lliga al Palau (1-2), i a la Copa del Rei a La Colina (3-1). Per això Adolfo i Andreu Plaza adverteixen de la dificultat del partit. “Ja sabem del que són capaços i haurem de jugar de 10 si volem aconseguir els 3 punts”, diu Adolfo, que celebra la remodelació del Pavelló Nou. “Per fi Industrias té un pavelló al nivell de la seva història i serà un honor com a colomenc i exjugador del Club participar en la inauguració del recinte”, explica.

En el mateix sentit s’expressa Andreu Plaza, que celebra jugar amb públic perquè "per als jugadors sempre és millor notar l'ambient de les graderies". Plaza també s'espera un partit de màxima dificultat. “Tota la pressió de guanyar és per a nosaltres i, a més, ells multipliquen per tres la seva motivació quan s’enfronten al Barça”, argumenta el tècnic. “En els derbis sempre pot passar de tot i serà molt complicat com ja s’ha demostrat en els dos precedents d’aquesta temporada, però a la lliga encadenem 17 partits invictes i volem seguir amb aquesta ratxa”, avisa Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut