[PRÈVIA] Barça B - Alcoià: Comença la lluita per l’ascens a Segona A

[PRÈVIA] Barça B - Alcoià: Comença la lluita per l’ascens a Segona A

[18.00 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV+] El filial de Garcia Pimienta, que ha accedit en quarta posició a la segona fase de la Lliga, busca una victòria aquesta tarda que el permeti situar-se ja en les tres primeres places que donen accés al play off d’ascens

El Barça B obre avui la segona fase de la Lliga amb l’esperança de jugar el play off d’ascens a Segona Divisió A per segona temporada consecutiva. L’equip de Garcia Pimienta ha entrat com a quart classificat en aquesta segona ronda, amb un coeficient d’1,70, i avui rep la visita del tercer classificat, l’Alcoià, que té un coeficient d’1,72 després de sumar 9 victòries, 4 empats i 5 derrotes en una primera fase en la que, com el Barça B, va finalitzar segon en el seu grup per darrera de l’Eivissa i per davant del Vila-real B. Només els tres primers classificats en aquesta segona fase accediran al play off d’ascens a Segona Divisió A.

Garcia Pimienta recupera per aquest partit a Rey Manaj, després dels seus tres partits amb la selecció d’Albània, davant d’un rival que aquesta temporada ha estat capaç d’eliminar al seu estadi de El Collao a dos equips de Primera Divisió a la Copa del Rei com són l’Osca (2-1) i el Reial Madrid (2-1), en un partit en el que el veterà porter José Juan, de 42 anys, va ser l’autèntic heroi. És més, l’equip que dirigeix Vicente Parras no va caure fins als vuitens de final de la Copa, amb l’Athletic per 1-2, després d’avançar-se al marcador amb un gol de Pablo.

El partit es jugarà a les 18.00 hores, amb la presència de fins a 1.000 aficionats, i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món a la plataforma Barça TV+. El darrer precedent entre tots dos equips amb el Barça B com a local el trobem a la temporada 2018/19, amb victòria blaugrana per 2-0, amb gols de Wagué i Carles Pérez al Miniestadi.

Aquesta temporada, l’Alcoià, amb una mitjana d’edat de 28,3 anys, ha obtingut 3 punts de 9 possibles en els camps dels filials. Va perdre per 3-0 i per 3-1 als camps del Vila-real B i At. Llevant, respectivament, i va guanyar per 1-2 al camp del València Mestalla.

La llista de convocats

Garcia Pimienta, que recupera a Balde, té les baixes per lesió per aquest partit de Nils Mortimer, Lucas de Vega, Álvaro Sanz, Jandro i Oriol Busquets. Iñaki Peña i Mingueza, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en la convocatòria així com Arnau Comas, sancionat per acumulació d’amonestacions. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Carevic, Arnau Tenas, Igor, Mika, Hiroki, Collado, Konrad, Matheus, Roger Riera, Gustavo Maia, Zeballos, Nico, Ramos Mingo, Manaj, Balde, Peque, Ilaix Moriba i els jugadors del Juvenil A Ilias, Ángel i José Marsà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut