Local

Present i futur: Riqui Puig

Des del Cadet fins al primer equip, el jove migcampista ha crescut a la Masia potenciant la seva qualitat

La fitxa

Nom complet: Ricard Puig Martí, Riqui Puig

Data i lloc de naixement: 13/08/1999 (Matadepera, Barcelona)

Arribada al Barça: Va començar el seu camí al Barça al Cadet B, procedent del Jàbac i Terrassa, l’any 2013. La temporada 20/21 puja al primer equip. 

Debut amb el primer equip: El 5 de desembre del 2018, en un partit de Copa del Rei contra la Cultural Lleonesa. Va entrar al terreny de joc al minut 55.

Barça: Present i futur
La sèrie d'articles sobre els jugadors joves amb més minuts i que estan cridats a ser les promeses que marcaran el futur del Barça
MÉS INFORMACIÓ

Tècnica i ràpida execució del joc

Riqui Puig arriba al Barça amb 14 anys, la temporada 2013/14, i entra a formar part del Cadet B. A partir d’aquí, a la Masia ha anat potenciant la seva qualitat i ha crescut futbolísticament passant per les categories inferiors, on suma la UEFA Youth League de la temporada 2017/18.

El jove migcampista va cremar etapes al futbol formatiu blaugrana fins arribar al Barça B, amb 18 anys, la temporada 2018/19. Mateix any que debuta amb el primer equip, en un partit de Copa del Rei davant la Cultural Lleonesa, així com fa la seva primera aparició a la Lliga, contra l’Osca, el 13 d’abril del 2019.

La seva intel·ligència en el joc, una bona tècnica i una execució ràpida l’han convertit en un jugador de molt de futur, amb bones característiques per ser jugador del Barça.

Més notícies aquí