Local

El Barça femení ja coneix els rivals de la fase d’ascens

El voleibol blaugrana, amb l’objectiu d’arribar a la Lliga Iberdrola després d’acabar primer de grup a la Superlliga 2

El Barça Vòlei va culminar la seva línia ascendent a la fase regular del Grup B de la Superlliga Femenina 2, amb una victòria a la pista de l’UBE l’Illa Grau per 1-3 que li ha permès acabar aquesta primera fase de la competició a la primera posició, i juntament amb el CV Esplugues, segon d’aquest grup, formar la representació catalana a la fase d’ascens que se celebrarà a Madrid del 16 al 18 d’abril.

El Centro Deportivo Municipal Entrevías de Madrid acollirà els partits que decidiran els dos equips que guanyaran l’ascens a la màxima categoria del voleibol femení, i en els que participaran els dos primers classificats de cadascun dels tres grups que han configurat aquesta temporada la Superlliga Femenina 2.  

Grups definits

Després del sorteig celebrat aquest dimarts a la Reial Federació Espanyola de Voleibol, els sis equips participants han quedat repartits en dos grups. El Barça Vòlei estarà al grup B juntament amb l’Extremadura Arroyo i el Santa Cruz Cuesta Piedra de Tenerife. Per la seva part, el grup A estarà format pel VP Madrid, CV Esplugues i Opportunity CDU Atarfe.

Els dos grups disputaran una lligueta a una volta per conformar la classificació que definiran les semifinals de la tarda del dissabte. Els guanyadors d’aquests dos partits s’asseguraran la plaça d’ascens a la Lliga Iberdrola i protagonitzaran la gran final del diumenge que decidirà el nom del campió de la Superlliga Femenina 2.

Més notícies aquí