Un 20% de descompte per veure 'Els Brugarol''

Un 20% de descompte per veure 'Els Brugarol''

Els socis poden disposar d'aquesta promoció del Teatre Poliorama fins al 2 de maig

El Teatre Poliorama de Barcelona ofereix fins al 2 de maig un 20% de descompte als socis del FC Barcelona per assistir a les representacions de l’obra "Els Brugarol", de Ramon Madaula, que també és un dels actors de l’espectacle.

Per a beneficiar-se d’aquesta promoció, els socis del Barça disposen del Codi promocional 20FCB, que poden utilitzar en el moment de comprar les seves entrades de tarifa general al web del teatre, i d'aquesta manera aconseguir el descompte en un màxim de dues entrades per soci.

Enllaç de compra www.teatrepoliorama.com

Un canvi de cognom

A cals Brugarol -família de l’alta burgesia catalana- la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. “-No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit.”. Per l’Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna es faci enrere.

Amb direcció de Mònica Bofill, Ramon Madaula escriu i protagonitza, juntament amb el seu nebot Jaume Madaula i Estel Solé, una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure’ns un model de coherència absoluta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut