Alexis Copello obté la plata a l'Europeu de pista coberta

Alexis Copello obté la plata a l'Europeu de pista coberta

L’atleta blaugrana, nascut a Cuba i que participa per Azerbaidjan, va quedar segon al triple salt amb un registre de 17.04

L’atleta del FC Barcelona Alexis Copello va aconseguir la medalla de plata en la prova de triple salt del Campionat d’Europa de Pista Coberta que es va celebrar el passat cap de setmana a la localitat polonesa de Torun.

Copello, nascut a Cuba però que competeix com a representant d’Azerbaidjan, va quedar segon amb una marca de 17,04 que va poder establir en el seu darrer salt, superant els 17,01 que fins llavors donava la plata a l’alemany Max Hess, que finalment va ser tercer.

La prova va ser guanyada pel també cubà Pedro Pablo Pichardo, que competeix per Portugal, gràcies als 17,30 que va marcar en el seu primer salt de la final de triple salt.

L’atleta del Barça Alexis Copello té 35 anys i ja va ser bronze al Mundial de Berlin 2009, quan competia per la selecció cubana. Posteriorment, ja com atleta d’Azerbaidjan va obtenir, un altre cop a la capital alemanya, la plata a l’Europeu de 2018,

La millor marca de Copello és de 17,68 m, aconseguida a Àvila el 17 de juliol de 2011.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut