Dos gols a la segona meitat donen la victòria davant el Junior

El Barça Hoquei Herba masculí supera l'equip de Sant Cugat per 2-0 i el femení cau en la seva visita al Club de Campo per 2-1

Setena victòria del Barça Hockey Herba aquesta temporada, aconseguida al Pau Negre davant el Junior per 2-0. Tres punts que els posa a cinc de la quarta plaça, després d'un partit que ha començat a encarrilar Nicolás Gonzalo, poc després de superar l'equador del xoc. Un mínima distància que ha mantingut la incertesa del partit fins que ja a l'últim parcial, ha sentenciat Oriol Roca -a la foto- amb el segon gol del conjunt blaugrana.

Després d’aquesta victòria, els homes de Pol Garrido es troben situats a la sisena posició de la Divisió d'Honor, a dos punts del Complutense i a quatre del RC Polo, que és quart. Molt distanciats, les tres primeres posicions estan ocupades pel Club de Campo, Atlètic Terrassa i Egara.

Mínima derrota del femení

Per la seva part, l’equip femení no va poder treure res positiu de la seva visita al Club de Campo, on va caure per 2-1. L’equip madrileny es va posar per davant amb un gol a cada període de la primera part, tots dos aconseguits per Covadonga Nardiz. Les jugadores d'Adrián Wilches van poder escurçar el resultat al tornar del descans amb un gol de Martina Melón, però en el darrer quart no es va moure el marcador i no es va poder evitar la derrota per 2-1.

Aquest resultat fa recular l’equip blaugrana de la segona posició fins a la cinquena d’aquesta Primera Divisió femenina, al veure’s superat pels tres equips que van guanyar a la jornada d’aquest cap de setmana: Club de Campo, Pozuelo i Reial Societat.

El Barça iguala ara amb el Club de Campo a 16 punts, un menys que Pozuelo, Reial Societat i Línia 22, que es troben igualats als tres primers llocs.