Mantenen el ple de victòries i ja són campiones de grup

El Barça CBS s’imposa a la pista del Lima Hora (54-79) i obté el 23è triomf consecutiu de la temporada

El Barça CBS segueix imparable en la seva trajectòria a la temporada regular del Grup C de la Lliga Femenina 2 i aquest dissabte ha assolit la seva 23ª victòria en els 23 partits disputats, al superar el Lima Horta per 54-79 en el duel barceloní que enfrontava els dos primers classificats del grup.

L’equip blaugrana, liderat per Jessica Fequiere -a la foto-, amb 20 punts, i molt ben acompanyada per Ainhoa López i Marta Canella, s’ha assegurat quedar campió de grup, i ha mostrar un cop més la clara superioritat que està mantenint al llarg de la temporada.

Tot i que el partit ha començat amb un bon inici de les hortenques, amb una gran efectivitat en el tir que els ha permès posar-se per davant per 15-6, el Barça CBS de la ma de Jèssica ha reaccionat i amb un parcial de 4-19, ha tancat el primer quart amb sis punts d’avantatge (19-25).

Al segon parcial, les blaugranes han continuat en la seva línia de joc ofensiu, amb una bona defensa i un gran treball col·lectiu que les ha permès continuar eixamplant el seu avantatge i arribar al descans amb un favorable 34-47.

A la represa el Barça CBS encara ha castigat més el Lima Horta, que no ha pogut atacar l’ordenada defensa que ha plantejat Isaac Fernández. A l’inici dels darrers 10 minuts tot estava decidit a favor del Barça CBS que s’ha imposat per 54-79 i continua intractable aquesta temporada.