El Juvenil A – Espanyol, ajornat

El Juvenil A – Espanyol, ajornat

El derbi de juvenils que s’havia de disputar aquest dissabte a la Ciutat Esportiva ha quedat suspès, després que la RFEF hagi comunicat que s’han de disputar els partits pendents de tots els subgrups de la Divisió d’Honor

El Juvenil A-Espanyol d’aquest dissabte ha quedat ajornat. Així ho ha comunicat la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que, d’aquesta manera, ha argumentat que s’han de disputar tots els partit ajornats en tots els subgrups de la Divisió d’Honor abans de disputar-se l’última jornada de la primera fase.

Cal recordar, que el Juvenil A del FC Barcelona encara havia de disputar el seu partit de la jornada 13 davant la Penya Arrabal, partit que ja té dia i hora: serà el diumenge 14 de febrer a les 17 hores.

D’aquesta manera, un cop finalitzades les jornades endarrerides, la RFEF comunicarà la nova data del derbi de juvenils, que pot decidir la primera plaça en aquesta primera fase. Cal tenir present, que un cop acaba la primera fase, els cinc primers classificats del grup III A de la Divisió d’Honor s’enfrontaran als cinc primers del grup III B, a una única volta, arrossegant els punts, gols a favor i en contra de la primera. Un cop finalitzada aquesta segona fase, el primer classificat serà el campió de Lliga i disputarà la Copa de Campions.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut