Barça Femení – Fortuna Hørring (prèvia): Torna la Champions!

Barça Femení – Fortuna Hørring (prèvia): Torna la Champions!

16.45h, Barça TV, Esport3 i streaming per BarçaTV+: L’equip reprèn el somni de la màxima competició continental al seu fortí davant del conjunt danès

La Champions League està de tornada. En un calendari marcat per la pandèmia, la màxima competició continental reapareix amb la segona ronda, els vuitens de final. Així, el Barça rebrà el Fortuna Hjorring danès aquest dimecres a la tarda a l’Estadi Johan Cruyff, en una anada que pot ser fonamental en l’eliminatòria. Els bons precedents al seu fortí, on ha guanyat els 24 compromisos disputats, avalen el conjunt dirigit per Lluís Cortés. 

El quadre culer continua amb la seva temporada estratosfèrica, en la que ha vençut les 17 jornades de Lliga disputades, amb 87 gols a favor i 3 en contra.

En l’eliminatòria anterior, les blaugrana es van desfer per un contundent 8-2 del PSV Eindhoven. En aquesta ocasió, tindran davant un rival que és una incògnita, ja que fa mesos que va acabar la seva Lliga (en tercera posició) i la seva plantilla -molt jove- ha patit modificacions. Això sí, com el Barça, el Fortuna Hjørring també té l’honor d’haver estat subcampió d’Europa en una ocasió (2003). 

Així parlaven de tot plegat, l’entrenador Lluís Cortés i la jugadora Marta Torrejón a la roda de premsa prèvia:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut