Sense problemes en el doble compromís del cap de setmana

El Barça CBS supera les visites del Moncayo Helios (69-47) i el Clínica Áureo Sant Josep (74-41)

Doble jornada del Barça CBS el passat cap de setmana amb les visites del Moncayo Helios i l'Áureo Sant Josep al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, que l’equip blaugrana va superar amb dues victòries.

Amb la tranquil·litat d’estar classificades matemàticament per a les fases d’ascens, les jugadores d’Isaac Fernández van rebre dissabte el Moncayo Helios en un partit que van guanyar per 69-47. Aquest cop, el Barça CBS va sortir amb menys tensió que en partits anteriors, i l’equip aragonès ho va aprofitar per dominar els primers minuts, però les locals van anar entrant al partit per tancar el primer quart amb un favorable 17-12.

Tot i el domini en el marcador, el partit va mostrar una certa relaxació defensiva de les barcelonines, mentre que l’atac es basava principalment en l’anotació de Carolina Guerrero. Al descans 35-29, i a la segona meitat, amb una millora defensiva, sense tanta precipitació en atac, amb Jèssica Fequiere de tres i Carolina recollint punts de rebots van aconseguir ampliar el marcador per tancar el partit amb un 69-47.

Estadístiques del partit

Barça CBS - Clínica Áureo Sant Josep, 74–41

Amb la victòria del diumenge per 74-41 davant l’Áureo Sant Josep, el Barça CBS va igualar el rècord de victòries en la categoria i queda a l’espera del seu partit número 100 en Lliga Femenina 2 a la difícil pista del Lima Horta el proper dissabte.

Les blaugranes van completar un millor partit que el del dia anterior, amb una gran actuació de Rakovic  i de Regina Aguilar, màximes anotadores del xoc. Des del primer minut l’equip d’Isaac Fernàndez va comandar el matx, amb una intensitat i fortalesa que les balears no van poder seguir. A l’equip visitant, amb una rotació de banqueta molt curta, se li va fer el partit massa llarg i en cap moment van poder donar resposta a l’exigència que obligava el conjunt blaugrana.

El nivell de joc va ser alt, l’esforç en defensa i l’ambició en atac de l’equip català van tornar a ser característiques del seu joc, i conviden a ser optimistes de cara als difícils partits que disputaran les setmanes que venen, i que han de ser unes bones proves abans de les fases d’ascens.