Debat electoral al 41è Congrés Mundial de Penyes del diumenge 28 de febrer

Debat electoral al 41è Congrés Mundial de Penyes del diumenge 28 de febrer

Tot l'esdeveniment se celebrarà en format telemàtic i serà retransmès per BarçaTV, BarçaTV+ i al web de la Confederació Mundial de Penyes

Després de posposar-lo degut a l'ajornament del procés electoral a la presidència del FC Barcelona, la Confederació Mundial de Penyes celebrarà el 41è Congrés Mundial de Penyes el pròxim diumenge 28 de febrer. Tal com es va anunciar, aquesta edició de l’esdeveniment, que cada any coincideix amb el Trofeu Joan Gamper i reuneix penyes i penyistes arribats d’arreu del món, s’adapta a la situació actual i presenta un format pensat per a ser seguit de forma telemàtica. I ho fa amb la voluntat de mantenir en contacte tot el moviment de penyes, malgrat les restriccions existents quant a mobilitat i trobades socials. 

Al 41è Congrés Mundial de Penyes hi preval el suport de la tecnologia, de mode que tots els penyistes, sòcies i socis puguin seguir-lo des de tots els punts del territori. L’acte, que començarà a les 10 h del matí, serà retransmès íntegrament per BarçaTV, BarçaTV+ i també per streaming a la pàgina web de la Confederació i al seu perfil de Facebook. D'altra banda, el Congrés s'ha plantejat respectant de manera estricta les disposicions de les autoritats sanitàries i tenint cura de la salut de totes les persones que hi prenguin part. 

“El repte de connectar amb les penyes en moments tan complexos com els que vivim, així com la nostra contribució a un procés electoral tan important per al Club, han animat el Consell de Penyes a plantejar aquesta convocatòria. No volem que cap virus ens aturi”, declara Antoni Guil, president de la Confederació. 

Debat amb els candidats a la presidència del Club 

El Congrés arriba en plena campanya electoral a la presidència del FC Barcelona, i a tan sols una setmana de la data establerta per a la votació. És per això que la Confederació Mundial de Penyes ha organitzat, amb la col·laboració de Seguiment FCB, un debat amb els tres candidats a la presidència. L’objectiu és que aquest debat, que ocuparà el segon bloc del Congrés, tracti diversos aspectes relacionats amb el Club, amb un especial èmfasi en l’àrea social

“Volem oferir als candidats l’opció de dirigir-se a tots els penyistes, sòcies i socis que veuran el Congrés des de casa seva i els exposin els projectes que els toquen de més a prop”, apunta Antoni Guil. “Des de la Confederació, ens hem implicat de ple en el procés electoral des que aquest va arrencar la passada tardor. Primer, organitzant reunions amb totes les candidatures per posar en comú projectes de futur; i després, posant a disposició més de 190 locals de federacions i penyes per a la recollida de signatures de suport”, conclou.

Repàs a una temporada marcada per la Covid-19 

A banda d’explicar la gestió de la Confederació Mundial de Penyes durant la temporada 2019/20, la 41a edició del Congrés Mundial de Penyes reconeixerà les accions i iniciatives sorgides del moviment de penyes per combatre les conseqüències de la propagació de la Covid-19. Des que es va decretar l’estat d’alarma, el moviment ha col·laborat amb Bancs dels Aliments i el Banc de Sang i Teixits, i ha realitzat múltiples donatius econòmics i de material a hospitals, organitzacions benèfiques i residències. 

L’esdeveniment també repassarà totes aquelles activitats que s’han seguit duent a terme, la majoria de forma readaptada a les noves circumstàncies, en el sí del moviment de penyes durant els últims mesos. De la mateixa manera, s'exposaran els projectes de futur que han de guiar el procés continu de modernització i sostenibilitat de les penyes barcelonistes durant els pròxims anys. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut