Tècnics dels Amateurs s'integren en el programa de formació del Club

Tècnics dels Amateurs s'integren en el programa de formació del Club

Tot i que està dirigit especialment a tècnics de l'escola de futbol, aquest any es sumen també representants dels Esports Amateurs

Un grup de tècnics representants dels diferents Esports Amateurs del FC Barcelona podrán assistir al programa de formació que cada temporada s’organitza des de l’àrea de metodologia del FC Barcelona, dirigit especialment als tècnics de l’escola de futbol.

Tot i que el programa de formació està destinat als tècnics de l’escola de futbol, aquest any també hi haurà places disponibles per a representants dels Esports Amateurs, amb la presència dels següents tècnics.

Voleibol Masculí : Fredinson Mosquera (a la foto)
Voleibol Femení: Adrian Fiorenza
Atletisme: Marc Vives
Bàsquet Femení: Carles Daban
Rugby: Gaston Sarrabayrouse
Hockey Herba: Martí Sancliment
Hockey Gel: Danilo Didkovsky

Sessió amb la 'compliance' del Club

D’altra banda, en el marc de les sessions informatives que s’efectuen al llarg de la temporada als tècnics dels Esports Amateurs, aquesta setmana s'efectuen sessions informatives sobre el paper i la tasca de la compliance del Club, amb l’objectiu que tots els tècnics estiguin informats de l’existència de la figura de la compliance i conèixer les seves funcions.

La funció de la compliance, es pot definir como aquella que vetlla dins del club perquè totes les activitats s'efectuin d'acord amb les normatives vigents i els procediments interns establerts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut