Un Inter-Barça 696 dies després

Un Inter-Barça 696 dies després

La temporada passada el Barça no va jugar cap partit a Torrejón per culpa de la pandèmia, i l’última visita a la pista de Movistar Inter data del 2 d’abril de 2019 (1-2)

Des de l’última jornada de la lliga regular 2018/19, el 2 d’abril de 2019, que els de Plaza no juguen un partit oficial a Torrejón. Ja fa 1 any, 10 mesos i 24 dies, 99 setmanes per ser exactes, 696 dies que s’han fet llarguíssims. Va ser un triomf per 1-2, amb gols de Leo Santana i Arthur, quan el Barça ja s’havia assegurat la primera posició a la lliga regular. Aleshores Velasco encara s’asseia a la banqueta de Movistar Inter, i el Barça va acabar guanyant la lliga en una sèrie final a cinc partits contra ElPozo (3-2).

Dos precedents oficials Plaza-Tino Pérez 

Des de l’arribada de Tino Pérez a la banqueta de Movistar Inter només s’han jugat dos partits oficials entre els dos equips, els dos de lliga i al Palau.

El primer va ser el 8 de desembre de 2019, i el Barça va guanyar per 5-3 amb doblet de Lozano i gols d’Aicardo, Dyego i Arthur. I el segon va ser ja aquesta temporada, a la primera volta de la lliga. Inter va guanyar per 2-3 al Palau a la jornada 5, amb gols d’Esquerdinha i Daniel per part del Barça, i de Saldise, Fer Drasler i Martel per part de Movistar Inter. Els dos equips també es van veure les cares en pretemporada amb victòria interista (4-6).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut