Visita a Torrejón abans de l’aturada

Visita a Torrejón abans de l’aturada

El Barça vol allargar la bona ratxa i la remuntada a la lliga a la pista de l’actual campió (divendres 26/2, 21h, BarçaTV, BarçaTV+ i Teledeporte)

Després de les victòries contra Palma (2-1) i Cartagena (2-6), i amb el bitllet per a la Final a Vuit de la Champions a la butxaca, els de Plaza encaren una nova prova de foc aquest divendres a Torrejón (21h, BarçaTV, BarçaTV+ i Teledeporte). El rival, el Movistar Inter, també serà a la Final a Vuit de la màxima competició europea després de superar el Kherson d’Ucraïna als vuitens de final (4-2).

Pendents d’Adolfo

L’equip s’entrenarà cada dia d’aquesta setmana al Palau, entre 12h i 14h, i viatjarà el mateix divendres a Madrid en AVE. L’únic dubte que té Plaza és si podrà comptar amb Adolfo, que es troba en la fase final de la recuperació de la lesió muscular a l’adductor de la cuixa esquerra. Lozano és l’única baixa segura per divendres a Torrejón.

Bona dinàmica

“Tenir assegurada la classificació per a la Final a Vuit ens dona tranquil·litat per afrontar el que vindrà, i ara estem bé després d’un inici de lliga complicat”, deia Plaza després del triomf contra l’ACCS (2-1).

La ratxa a la lliga és de 4 partits seguits guanyats i 12 partits invictes en total, amb 9 victòries i 3 empats. A la classificació, el Barça és quart amb 35 punts en 20 partits jugats, a dotze del líder Llevant, que té un partit més. Movistar Inter és cinquè, amb un punt menys que el Barça i dos partits menys que els blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut