Classificació matemàtica per a la fase d’ascens

Classificació matemàtica per a la fase d’ascens

El Barça CBS aconsegueix la seva vintena victòria consecutiva contra l’Uniliver Viladecans (78-40)

Amb la victòria davant l’Unilever BF Viladecans per 78-40, el Barça CBS ha aconseguit la classificació matemàtica per jugar la Fase d’Ascens a la màxima categoria del bàsquet femení espanyol, a més d’obtenir un rècord de victòries consecutives de l’equip a la Lliga Femenina 2, a l’imposar-se en els vint partit disputats.

En el xoc celebrat al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu, els dos equips arribaven amb dinàmiques guanyadores. El partit enfrontava el líder contra el cinquè classificat, però tot i l’ambició dels dos equips, el Barça ha demostrat un cop més ser el més fort del Grup C i no ha deixat escapar l’ocasió per certificar la seva presència a la fase d’ascens.

El partit ha començat amb una intensitat molt alta per les locals que han sabut dominar clarament el rebot i aprofitar-se de les segones jugades en un període que ha acabat amb un 19-10. La mateixa tònica s’ha donat en la resta del partit, on han tornat a destacar les mateixes característiques que està demostrant l’equip d’Isaac Fernández al llarg de la temporada: bona defensa, recuperació de pilotes, ràpides transicions per anotar amb facilitat i domini del rebot.

En els quatre parcials, el Viladecans ha anotat 10 punts, mentre l’equip blaugrana ha estat al voltant dels vint, per acabar el partit amb un clarificador 78-40.

Entre les jugadores locals cal destacar l’actuació de Jèssica Fequiere -foto inferior-, totalment recuperada de la seva lesió, que ha completat un dels seus millors partits de blaugrana, amb 21 punts, 7 rebots i un total de 25 de valoració. També han tingut un paper destacat Ainhoa López, amb 13 punts i 8 rebots, i Marta Canella, màxima rebotadora del partit amb 11 rebots.

Estadístiques del partit

Jèssica Fequiere

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut