Arriba la victòria contra un equip de la zona alta

Arriba la victòria contra un equip de la zona alta

El Barça Rugby s'imposa a l'UBU Aparejadores per 18-29 amb un efectiu Bautista Guemes en els xuts de càstig i els assajos de Facundo Domínguez i Daniel Barranco

El Barça Rugby ha aconseguit finalment una victòria davant un equip de la meitat alta de la classificació, al sortir guanyador del seu xoc davant l’UBU-Bajo Cero Aparajedores per 18-29 en partit celebrat a Burgos.

Fins ara, l’equip blaugrana havia sortit derrotat dels seus duels amb els equips que cal considerar rivals directes a la classificació, tot i estar molt a prop de guanyar en alguns dels partits disputats. Si en el partit anterior jugat a Alcobendas els cops de càstig havien afavorit el Lexus Alcobendas, en aquesta ocasió han estat cinc els xuts de càstig transformats pel Barça dels peus de Bautista Guemes, que també ha encertat les dues transformacions després de cada assaig.   

Els homes de Sergi Guerrero han completat una excel·lent actuació i han sabut aprofitar la sortida dubitativa de l’equip local per anotar ben aviat el primer assaig del partit en una jugada que ha culminat Facundo Domínguez -a la foto-. Bautista Guemes ha sumat els dos punts de la transformació i després ha estat decisiu en augmentar el marcador barcelonista al executar amb èxit tres cops de càstig durant la primera meitat. La Universitat de Burgos-Bajo Cero, s’ha mantingut viva en el partit gràcies a un assaig i un cop de càstig, que ha deixat un 8-16 al descans.

Els locals han trobat millors sensacions a la segona meitat, però el Barça Rugby no s'ha descomposat en cap moment i la victòria catalana no ha perillat. Dos nous cops de càstig transformats per Guemes per un dels locals ha augmentat l’avantatge blaugrana, abans que el partit es tanqués amb un assaig a favor de cada equip. Daniel Barranco ha estat l’encarregat de materialitzar el segon assaig del Barça que amb la darrera transformació de Guemes ha deixat un marcador favorable de 18-29.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut