Tretze podis en un intens cap de setmana atlètic

Proves dels Campionats de Catalunya de cross i de llançaments, i dels Campionats d'Espanya de marxa i Sub23 en pista coberta

Intenses jornades d’atletisme les que es van viure el passat cap de setmana, amb la participació de diferents atletes del FC Barcelona, que van brillar en les diferents disciplines en les què van participar, a l'aconseguir un total de 13 medalles i ser el segon club en el medaller del Campionat d'Espanya Sub23 en pista coberta.

El passat dissabte 13 de febrer es va celebrar el Campionat de Catalunya de Cros a Santa Cristina d’Aro. En aquesta prova, Montse Mas va ser tercera absoluta en categoria femenina, la mateixa posició que va ocupar Mohammed Das a la masculina Sub20, mentre que Albert Alsina acabava segon a la Sub16.

Pel que fa al Campionat d’Espanya de marxa en ruta que es va disputar a Sevilla, la campiona catalana Raquel González va aconseguir la segona posició als 35 km.

D’altra banda, l’estadi Josep Molins de Sabadell va acollir el Campionat de Catalunya de llançaments d’hivern, en el que dos atletes blaugrana, David Martín i Laura Redondo, van guanyar la prova de martell.

Finalment, València va ser l'escenari del Campionat d’Espanya Sub23 en pista coberta que va repartir un total de set medalles entre els joves atletes del Barça, club que va ocupar el segon lloc del medaller per equips, amb quatre ors per a Mónica Borraz -foto superior-, Ana Carrasco, Eva Santidrián -foto inferior- i Enrique Herreros.

Eva Santadrian

Aquests són els podis aconseguits pels atletes del FC Barcelona en les competicions del cap de setmana.