Nova exhibició de força

El Barça CBS, molt a prop d'assegurar-se un lloc a les fases d'ascens després de superar la UE Mataró (51-80)

Gran victòria del Barça CBS, que ha superat la UE Mataró (51-80) en la 20a jornada del Grup C de la Lliga Femenina 2, en un partit que novament ha deixat molt bones sensacions de joc col·lectiu, amb moltes pilotes recuperades i bones transicions. Cal destacar els minuts positius de la sèrbia Roglic, i el gran partit de Carolina Guerrero -a la foto-, que amb 14 punts ha estaat la màxima anotadora del partit.

Un bon parcial inicial de 4–13 ha situat al Barça CBS per davant al marcador des de l’inici, un avantatge que ja no deixarien escapar. Les blaugrana, molt fluïdes en atac i sòlides en defensa, han arribat a guanyar de 16 punts al primer quart (9–25), tot i que finalment les mataronines han retallat les diferències en el joc i en el marcador, per deixar un 13-28 al final dels primers 10 minuts.

Ja al segon quart, la tònica del partit ha estat més igualada, tot i que el Barça CBS ha controlat l’intent de reacció de la UE Mataró, per arribar al descans amb un còmode avantatge de 25-42 favorable.

Al tercer quart, el Barça CBS ha mantingut de nou el partit a un ritme molt alt, però les jugadores locals que entrena Albert Illa han sabut aguantar i respondre l’encert anotador de les d’Isaac Fernández.  Al darrer quart l’equip barcelonista ha recuperat el nivell defensiu, mostrant de nou una gran solidesa darrera i molta rapidesa al contraatac, per aconseguir marxar-se definitivament en el marcador i tancar el partit amb un resultat que reflecteix bé el que havia passat sobre la pista (51–80).

La propera cita del Barça CBS serà contra el BF Viladecans al Palau Juan Carlos Navarro. En cas de victòria, l’equip asseguraria la seva presència a les fases finals d’ascens a la Lliga Endesa.