Líders, fortes i imbatudes

Líders, fortes i imbatudes

Cada un dels tres grups de la Lliga Femenina 2 està liderat per un equip que manté la seva imbatibilitat en la fase regular

Tres equips imbatuts, un per grup, i el Barça CBS n’és un d’ells. La temporada de LF2 de bàsquet , de moment, a tres equips que compten tots els partits per victòries. Tres estils diferents, però tres equips que han agafat avantatge als seus rivals i van llançats a aconseguir el passaport per a la Fase Final.

El Baxi Ferrol, l’Ynsadiet Leganés i el Barça CBS lideren els seus respectius grups i tenen ja una distància important enfront dels seus perseguidors. De fet, en les properes jornades algun d'ells podria aconseguir ja la classificació matemàtica per a la Fase Final.

Un Barça CBS fort i consolidat

Amb un balanç de 18 victòries i cap derrota, és difícil veure on el Barça CBS  pot perdre aquesta imbatibilitat que manté en el Grup C, tot i que els partits que a priori poden semblar més complicats són els que arribaran cap al final de la fase regular, amb la visita al Lima-Horta, i la rebuda a la pista de Sant Feliu del Snatt’s Sant Adrià i Advisoria Maresme, tres equips que podrien estar immersos en la lluita per les places que donen accés a la fase final.

No hi ha dubte que el conjunt blaugrana ha anat de menys a més durant la temporada i que ha consolidat el seu joc al voltant d’una aplicada i gairebé inexpugnable defensa. Aquesta solidesa defensiva li fa robar pilotes o forçar pèrdues del rival, accions que li permet jugar amb més tranquil·litat les jugades d’atac o culminar amb efectivitat un gran nombre de contraatacs. El domini de les jugadores d’Isaac Fernández està sent molt evident en els partits que es porten jugats de la segona volta, on destaquen les tres darreres victòries en les què ha aconseguit diferències de 37, 34 i 40 punts al seu favor respectivament, i això sense la participació de Jessica Fequiere, lesionada en aquests primers partits de la segona volta, però amb un joc coral on brillen totes les jugadores.

Tot fa preveure que les blaugrana asseguraran ben aviat la seva presència a la fase final, però difícilment es relaxaran si tenim en compte l’esperit competitiu que estan demostrant i el fet que acabar primeres de grup sempre dona un cert avantatge de cara a la configuració dels grups de la següent fase.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut