Local

El Barça, pioner en la formació en emprenedoria i innovació en l’esport a través del BIHUB

El Club ofereix dos programes per respondre als reptes del futur que formen part de la proposta educativa online del Barça Innovation Hub

L’experiència i el coneixement acumulat pel FC Barcelona en els darrers anys en el camp de la innovació es trasllada ara a l’àmbit de l’ensenyament amb la posada en marxa per part del Club de dos programes, un d’emprenedoria esportiva i un altre d’innovació en l’esport, un fet que converteix el Barça en el primer club esportiu que ofereix formació integral i complementària per a aquells professionals que vulguin crear projectes nous o gestionar la innovació en organitzacions esportives per respondre als reptes del futur. Els dos programes comencen el proper 10 de febrer i formen part de la proposta educativa online del Barça Innovation Hub, la plataforma de recerca, innovació i formació del FC Barcelona. 

Pel que fa al programa d’emprenedoria, l’Sports Entrepreneurship Program, és el primer programa virtual i global d’aquestes característiques, dissenyat per experts de la indústria de l’esport, i està enfocat a tots aquells professionals que vulguin posar en marxa projectes en aquest camp. El programa té una durada de sis mesos i ofereix una guia, l’acompanyament i els recursos necessaris a emprenedors en fase inicial per a desenvolupar la seva idea en la indústria de l’esport. També està dirigit a tots aquells estudiants amb inquietuds que vulguin completar la seva formació per engegar projectes relacionats amb aquest àmbit.

Com a complement a aquest contingut  també es  posa en marxa a partir del proper 10 de febrer el programa d’Innovació a l’Esport, de dos mesos de durada, que constitueix així mateix una novetat,  ja que per primera vegada el Barça Innovation Hub ofereix formació  integral en l’àmbit propi de la seva  activitat, com és la innovació en organitzacions esportives com clubs, lligues i federacions, entre d’altres. En aquest sentit, el FC Barcelona es converteix en el primer club del món que ofereix un programa d’aquestes característiques, aprofitant l’experiència i el coneixement generat durant els darrers anys a través de d’aquesta plataforma d’innovació. 

Aquestes dues propostes de nova creació complementen l’oferta de formació del Barça Innovation Hub, que actualment ofereix 27 programes online en diferents disciplines específiques relacionades amb les ciències de l’esport, el màrqueting i la gestió en diferents àrees de les organitzacions esportives, a més de 15.000 estudiants de 125 països d’arreu del món. Paral·lelament, el Barça Innovation Hub organitza amb diferents universitats i institucions acadèmiques 10 màsters i postgraus presencials que ja compten amb més de 500 alumnes.

Més notícies aquí