Deu títols individuals al Campionat Català de Pista Coberta

Els atletes del Barça aconsegueixen un total de 19 medalles al Palau Sant Jordi. Vuitè títol de 20 km marxa per a Raquel González al Vendrell

Un total de deu títols individuals han assolit els atletes del FC Barcelona en el 45è Campionat de Catalunya en Pista Coberta, que s’ha disputat aquest passat diumenge 31 de gener al Palau Sant Jordi de Barcelona. Pel que fa al balanç dels campionats, els atletes blaugrana han aconseguit un total de 19 medalles.

Amb una gran participació, aquest campionat ha presentat un bon nivell de marques i els atletes blaugrana han tingut un clar protagonisme, amb cinc títols a la categoria masculina, amb doblet de Pol Retamal -a la foto-, i cinc títols més a la categoria femenina, entre els que cal destacar el de Montse Mas als 3.000 m. Amb aquesta victòria, l’atleta del Barça ja acumula dotze títols catalans en pista coberta, repartits en tres proves (un en 800 m, cinc en 1.500 m i sis en 3.000 m).

Els atletes del Barça que han acabat entre els tres primers classificats de les seves proves en aquests campionats han estat els següents:

Vuitè títol de 20 km marxa per a Raquel González

El mateix diumenge es va celebrar el Campionat de Catalunya de Marxa en el marc del 6è Gran Premi de Marxa del Vendrell, i l’atleta del FC Barcelona Raquel González va revalidar el títol absolut femení de 20 km, que ja havia aconseguit la temporada passada en el mateix escenari

Raquel González va guanyar la prova amb un temps de 1h.35:22 i va sumar el seu vuitè títol absolut de 20 km marxa, el quart obtingut de forma consecutiva.

Per la seva banda, a la categoria Sub-20,  la també blaugrana Iría Teijeiro es va imposar als 10 km marxa, mentre que en aquesta mateixa distancia, el seu company de club Oscar Martínez va ocupar la segona posició en la prova masculina.