Local

Caroline Graham, protagonista d’un nou episodi de ‘Nascudes per jugar’

El quart capítol de la sèrie documental produïda per Barça Studios s’estrena aquest dimarts a través de Barça TV+ i ofereix un retrat més personal de les jugadores del Barça Femení

Graham, nascuda a Oslo el 18 de febrer del 1995, és la protagonista de la quarta entrega de la  sèrie on es repassa la seva trajectòria i com es va iniciar en el món del futbol, alhora que descobreix quines són les seves aficions o els seus records d’infantesa.

'Nascudes per jugar', produïda per Barça Studios, s’estrena avui en exclusiva a través de Barça TV+, la plataforma de streaming digital del Club blaugrana i ofereix una conversa oberta i personal amb la jugadora, combinada amb vídeos de la seva infància, la seva trajectòria i entrevistes amb amics i familiars, on expliquen com ha estat la seva vida tant dins com fora del terrenys de joc.

Entre altres anècdotes, Graham assenyala que des de petita li agradava jugar a escacs i el futbol, i li interessaven tant els icebergs com els planetes, per això estava convençuda que seria o bé astronauta o investigadora d’icebergs. L’univers li segueix interessant i és la seva afició fora del futbol, però recorda com va ser el seu pare qui va inculcar a ella i al seu germà la passió per l’esport, en concret el futbol.

Així mateix, recorda els seus inicis al camp amb un equip format per nens als 10 anys i la seva arribada al Lyn Oslo als 15, un equip amb què va guanyar la Copa de Noruega en la categoria sub-16. La davantera també parla de la seva carrera professional i del seu fitxatge pel Barça l’any 2019. De com s’ha adaptat a Barcelona i gaudeix jugant amb les seves companyes i davant de l’afició barcelonista. Així mateix, recorda com un moment especial quan va anar a la Copa del Món del 2019 amb la selecció noruega, després de classificar-se en guanyar el conjunt d’Holanda.

Aquesta quarta entrega de la sèrie segueix les protagonitzades per Jennifer Hermoso, Mapi León i Marta Torrejón, i des d’avui està disponible a la carta en català, castellà i anglès a Barça TV+.

‘Nascudes per jugar’, una sèrie ORIGINALS  

La sèrie documental de les jugadores del Barça Femení s’inclou dins la categoria de continguts anomenats ORIGINALS, disponibles a Barça TV+, que el FC Barcelona va llançar el 3 de juny passat.

La plataforma està disponible a nivell global a través del web i de l’app del Club, i per a tots els dispositius -ordinador, tablet, mòbil i televisió a través de la tecnologia cast-, en tres idiomes, català, castellà i anglès. Els usuaris hi poden trobar més de 1.000 hores de contingut i més de 3.000 vídeos 100% Barça, els quals també es poden gaudir sota demanda.

Més notícies aquí