Un triomf per escalar fins al liderat

Un Barça molt seriós tant en atac com en defensa, supera el Txuri Urdin (6-1) i es situa al capdavant de la classificació.

El Barça Hocket Gel va rebre el Txuri Urdin després d’haver perdut l'últim partit contra ells a la tanda de penals en la mateixa pista blaugrana, i aquest cop, els culers, conscients de la importància dels punts en joc, van plantejar un partit molt seriós on no van donar cap opció al conjunt basc, i es van imposar per 6-1.

El partit va començar amb molt de ritme però sense tirs a porteria, fins que, en un dels primers llançaments, Adrian Ubieto, golejador d’un hat-trick, va anotar el primer gol amb un tir des de la línia blava que va entrar per tota l’escaire. El Barça va continuar tenint el ritme del partit, però no va aconseguir augmentar la diferencia al marcador en el primer parcial.

A l’inici del segon període va continuar la tònica del primer, però aquest cop, amb més encert al marcador. Amb un minut disputat, Stanislav Didkovsky, va situar el segon gol blaugrana després d’una preciosa acció col·lectiva. Uns minuts més tard, en una acció en superioritat, Oriol Rubio va anotar el tercer gol pels locals.

Adrian Ubieto completa el hat-trick

La superioritat blaugrana va seguir fent efecte després que, en una nova acció de superioritat, Ubieto va anotar el seu segon gol i el quart de l’equip.

A la represa, els jugadors del Barça Hockey Gel es van relaxar-se una mica i el Txuri va poder escurçar diferències però, un altre cop, en superioritat, Ubieto va tancar el seu hat-trick personal. Quan faltaven cinc minuts per finalitzar el partit, Guillem Torner, va anotar el sisè gol per deixar el marcador en el 6-1 definitiu.

Amb aquest resultat i la derrota del Puigcerdà a la pista del Jaca, el Barça es situa al capdavant de la classificació i la setmana vinent disputarà a Jaca el seu primer partit de l’any fora de casa.