CH Palafrugell – Barça: Bon inici de la segona volta (1-5)

Els d’Edu Castro s’imposen en el primer partit de la segona volta, amb un hat-trick de Pablo Alvarez i un doblet de Bargalló

Bon inici de la segona volta del Barça contra el Palafrugell (1-5). Els d’Edu Castro s’imposen en un bon partit dels blaugranes, amb un hat-trick de Pablo Alvarez i un doblet de Pau Bargalló que dona un nou triomf a l'OK Lliga.

Bona primera meitat culer

El Barça ha començat bé el partit. Els d’Edu Castro s’han avançat ràpidament en el matx amb una diana de Pau Bargalló de falta directa. La intensitat blaugrana no s’ha aturat i als 17 minuts Pablo Alvarez situaria el 0-2 rematant una gran assistència de Ignacio Alabart des de darrere la porteria.

El ritme blaugrana no s’aturava i Pau Bargalló situaria el 0-3, aprofitant l’assistència de Pablo Alvarez (min 21). El mateix jugador culer encara tindria de marcar el 0-4 a 24 segons pel descans.

Segona meitat amb pocs gols

La segona part ha estat tot el contrari que la primera. I és que fins al minut 40 no hi ha hagut cap gol. Els àrbitres han donat per bo el gol de Sergi Canet amb una rematada que ha rebotat al travesser. Pocs segons després Bargalló hauria pogut modificar el marcador després d’una targeta blava a Mikel Abeal.

El triomf blaugrana s’ha tancat amb el definitiu 1-5 de Pablo Alvarez, que firmava així el seu hat-trick particular i la diana número 25 d’aquest curs a l’OK Lliga. El proper partit dels d’Edu Castro serà el divendres vinent davant el Lloret al Palau (20.30 hores).

CH Palafrugell, 1
Barça, 5

CH Palafrugell: Linu Luzón, Caco Ceschin, Borja Ramon, Xavier Aldrich i Sergi Canet –cinc inicial-, Mikel Abeal i Joan Gelmà.

Barça: Sergio Fernandez, Sergi Panadero, Pablo Alvarez, Pau Bargalló i Helder Nunes –cinc inicial-, Matias Pascual, Nil Roca, Sergi Llorca i Ignacio Alabart

Gols: 0-1, Bargalló (min 7); 0-2, Pablo Alvarez (min 17); 0-3, Bargalló (min 21); 0-4, Pablo Alvarez (min 25); 1-4, Sergi Canet (min 40); 1-5, Pablo Alvarez (min 46).

Àrbitres: Oriol Perez i Albert Marquez. Targeta blava a Mike Abeal del Palafrugell. Faltes: 7 i 6.