Segueixen sumant victòries

El Barça CBS tanca les visites a les pistes del Segle XXI i del GEiEG Uni Girona amb dos resultats molt favorables

Les noies del Barça CBS segueixen sumant victòries partit darrera partit i es mantenen a la primera posició del Grup C de la Lliga Femenina 2. L’equip que entrena Isaac Fernández ha superat de manera molt positiva els dos partits que ha tingut que jugar aquests darrers dies a les pistes del Segle XXI i del GEiEG Unigirona.

El dimecres dia 13, la jugadores blaugrana van visitar la pista del Segle XXI, on van  guanyar per 52-70 en un partit que ja van deixar molt encarat abans del descans, amb un 15-28 en el primer quart, i un marcador favorable de 26-44 a la mitja part.

El Barça CBS es va mostrar molt resolutiu en els primers dos parcials, amb una gran actuació d’Ainhoa López -a la foto- i Carolina Guerrero, amb unes valoracions tant individuals com de joc en conjunt molt altes.

El joc i el resultat es va equilibrar a la segona part, que va desenvolupar-se amb domini local i desencert de les jugadores del Barça, amb un pobre 4 de 22 en tirs de tres punts, però l’avantatge de la primera meitat va permetre que la victòria no perillés en cap moment.

Estadístiques del partit

Cau el GEiEG Uni Girona

El segon partit de la setmana, jugat el passat dissabte, també va tancar-se amb un nou triomf del Barça CBS a la pista de l’Uni Girona per 35-72. Amb una gran defensa en els deu primers minuts i transicions ràpides, les blaugrana ja van cobrar un avantatge de 10 punts, 8 a 18. La millora del joc local i el pobre encert en els tirs de tres punts, van permetre igualar el marcador del segon parcial a 14 i arribar al descans amb un 22-32 favorable al Barça.

Després del descans, el Barça CBS va tornar a imposar el seu domini. Amb un parcial de 0 a 10 i una espectacular defensa que únicament va permetre sumar 3 punts a les de Girona, el tercer quart va deixar el marcador en un clar 25-51. A l’últim quart, amb tot decidit, el Girona va continuar amb pèrdues de pilotes i imprecisions que van permetre augmentar l’avantatge barcelonista fins el 35-72 final.