Local

Carles Puyol, protagonista de la samarreta del Clàssic de l’abril

L’històric jugador serà la imatge de la cinquena equipació del curs 2020/21, dissenyada per jugar un únic partit contra el Reial Madrid i que uneix els colors blaugrana i la senyera

L’etern capità del FC Barcelona, Carles Puyol, serà la imatge de la campanya de presentació de la cinquena equipació de la temporada 2020/21, que porta per nom “Edició Especial El Clàssic” i que està dissenyada especialment per jugar un únic partit, el Clàssic Reial Madrid – FC Barcelona que està previst per al cap de setmana de l’11 d’abril a les instal·lacions de l’equip madrileny. Aquesta samarreta, que per primer cop uneix els colors blaugrana i els de la senyera en un mateix disseny, es posarà a la venda en exclusiva a les botigues del FC Barcelona a finals de gener.

Sota el concepte de Juguem com som, la cinquena equipació de la temporada 2020/21 vol emfatitzar el sentiment de pertinença al Club, els valors que ens uneixen i tot allò que ens fa ser qui som. Per tant, es tracta d’una samarreta que mostra la conjunció de l’orgull de ser del Barça i de les nostres arrels.

La persona escollida per mostrar la imatge d’aquesta samarreta que uneix la senyera i els colors blaugrana per primer cop a la història ha estat Carles Puyol, el clar referent del barcelonisme com a capità, que durant els seus anys al FC Barcelona ha sabut personificar els nostres valors, la nostra forma de jugar i, a més, ens anima a continuar lluitant com sabem en els moments més complicats.

Més notícies aquí