Local

Messi ja és Pitxitxi en solitari

El ‘10’ signa un nou doblet i se situa al capdavant de la classificació de màxims golejadors amb 11 gols, per davant de Gerard Moreno (10)

Leo Messi ha posat la directa. A Granada ha signat un nou doblet i s’ha enfilat, amb 11 gols, fins al capdavant de la classificació de màxims golejadors de la Lliga. Supera Gerard Moreno (10 gols), Iago Aspas i Luis Suárez (tots dos amb 9).

Està en ratxa l’argentí, que abans del partit de dimecres a San Mamés duia 7 gols i ara, quatre dies i dos partits després, ja en suma 11 i torna a posicionar-se com a principal favorit per guanyar el Trofeu Pitxitxi. En cas d’assolir-lo, seria el seu vuitè...

15 temporades fent 10 gols a la Lliga

Les dues dianes al camp del Granada l’han permès superar, per 15a temporada consecutiva, la barrera dels 10 gols a la Lliga. És un registre que mai cap altre jugador ha assolit al llarg de la història de Primera Divisió.

Els millors videos de Leo Messi
No et perdis els millors gols de l'argentí, així com les jugades més destacades i els moments pels quals ha passat a la història
MIRA'LS!

Ha estat, en definitiva, una tarda rodona per al ‘10’, que ha tornat a retrobar-se amb un gol de falta i ha pogut gaudir d’uns minuts de descans. Koeman l’ha substituït a mitja hora del final, amb 0-4 al marcador, per donar entrada Martin Braithwaite en el seu lloc. Espera un nou repte: la Supercopa d’Espanya.