Local

Els 21 per anar a Valladolid

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 21 jugadors citats per jugar contra el Real Valladolid aquest dimarts a les 22 hores

Ja és aquí l’últim partit abans de Nadal. El Barça visita al Real Valladolid de Sergio González a les 22 hores a l’estadi Nuevo Zorilla, en un duel on els val·lisoletans són divuitens a la Lliga amb 14 punts, amb tres victòries, cinc empats i sis derrotes. Per al partit contra els de Pucela, Koeman ha facilitat aquest dilluns a la tarda la llista de 21 convocats.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña i O. Mingueza. Es perden el partit per lesió Piqué, O. Dembélé, S. Roberto i Ansu Fati, mentre que Matheus és baixa per decisió tècnica.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dilluns a la tarda, els de Koeman han dut a terme una última sessió d’entrenament abans del partit contra el Real Valladolid. Una sessió que ha comptat amb els disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova.

 

Més notícies aquí