Tanquen l'any de forma espectacular

Campiones d'hivern del Grup C de la Lliga Femenina 2 i ple de victòries a la primera volta

Aquest passat cap de setmana el Barça CBS ha tancat la primera volta com a campió d’hivern del seu Grup de la Lliga Femenina 2, després de fer-se amb la victòria en els 13 partits disputats.

L’Advisoria Maresme i el Segle XXI han estat els dos darrers equips que han caigut davant un equip blaugrana que ha mostrat un gran domini de la primera volta i que encara el 2021 amb objectius ambiciosos.

El primer partit del cap de setmana el va disputar el conjunt blaugrana dissabte a la pista de l’Advisoria Maresme, on es va imposar per 52-63. Amb la baixa per lesió de Jessica Fequiere, el Barça CBS va sortir guanyador davant un rival que li va exigir la màxima concentració. Després d’un inici on les blaugrana semblaven escapar-se al marcador, l’equip local va reaccionar per tancar els primers deu minuts amb un avantatge visitant només de quatre punts (13-17).

El segon quart va començar millor per les del Maresme que van igualar a 17 punts. No obstant això, una fase amb la connexió Ainhoa-Rakovic, Carolina Guerrero i el triple de Llobet va fer augmentar la diferencia a dotze punts 17 a 31, que les locals van poder escurçar fins el 25-31 a l’arribar el descans.

La sort del partit es va decidir al tercer quart, període en el qual el Barça CBS va lluir la seva millor versió. Liderades pel duet Ainhoa-Canella i les definicions de Rakovic-Guerrero les d’Isaac Fernández van marcar diferencies i van treure del partit a les locals per acabar el parcial amb un 6-21 que deixava un resultat de 31-52.

El darrer quart ja no va ser decisiu, tot i el domini de les locals que van poder retallar la diferencia del marcador, però el darrer minut va servir per veure debutar Lucia Navarro i Paula Garcia a l’equip blaugrana d’aquesta categoria, dues joves jugadores de la base del club que van tenir una nova oportunitat al partit del dia següent contra el Segle XXI.

Estadístiques del partit, aquí

El Segle XXI, darrer rival de l'any

La primera volta de les jugadores blaugrana es tancaria el diumenge amb la disputa del partit ajornat contra el Segle XXI. Un enfrontament que va arrodonir una primera volta excel·lent i que va representar una tranquil·la victòria del Barça CBS a la seva pista per 75-55.

Aquest cop, la victòria es va sentenciar a la primera meitat, on les locals van mostrar-se molt fortes en defensa i amb un gran encert en atac, davant unes joves jugadores del Segle XXI que no van poder mostrar cap tipus de reacció. El marcador al descans era de 40-23 reaccionar

La segona part va acabar esdevenint una exhibició del joc coral del Barça CBS, tant en defensa com en atac, així com amb eficients jugades de contraatac. La comoditat del partit va tornar a permetre l’entrada a la pista de les joves Lucia Navarro i Paula Garcia, i confirmar d’aquesta manera el futur d’un equip que està vivint una temporada per somiar.

Al final un 75-55 per acabar l’any i agafar forces per confirmar aquest bon moment a la segona part del calendari.