Local

La convocatòria per rebre el València

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 23 jugadors citats per a la visita del València al Camp Nou aquest dissabte

Segueix l’sprint final de la Lliga abans de les festes nadalenques i aquest dissabte és el torn del València qui visita el Camp Nou. El Barça rep als de Javi Gracia a casa a les 16.15 hores, en un duel on els valencians són dotzens a la Lliga amb 14 punts en 13 partits disputats, amb tres victòries, cinc empats i cinc derrotes. Per al partit contra els txe, Koeman ha facilitat aquest divendres a la tarda la llista de 23 convocats.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Umtiti, Junior, O. Mingueza, Konrad i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Piqué, O. Dembélé, S. Roberto i Ansu Fati.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest divendres a la tarda, els de Koeman han dut a terme una última sessió d’entrenament abans del partit contra el València. Una sessió que ha comptat amb els disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova.

 

Més notícies aquí