Local

El Barça, primer cap de sèrie del sorteig Champions

Els blaugranes només tenen quatre possibles rivals en una eliminatòria de 1/16 que serà a partit únic: Luxol St. Andrews (Malta); Futsal Minerva (Suïssa); FC Prishtina (Kosovo); i Differdange (Luxemburg)

Aquest dimecres a les 14h a Nyon se celebra el sorteig de 1/16 de final de la UEFA Futsal Champions League amb la presència al bombo ja dels principals favorits per guanyar la competició i el Barça, actual campió, com a cap se sèrie número 1 amb el millor coeficient UEFA. Serà un sorteig condicionat en una temporada de canvi de format en la competició: dues eliminatòries a partit únic: 1/16 i 1/8 de final; i una final a vuit. 

Possibles rivals del Barça

Com a cap de sèrie número 1 i equip amb millor coeficient UEFA, el Barça està enquadrat en el grup 1 del sorteig de 1/16 i només té quatre possibles rivals per a aquesta primera eliminatòria a partit únic: Luxol St. Andrews (Malta); Futsal Minerva (Suïssa); FC Prishtina (Kosovo); i Differdange (Luxemburg). El partit es disputarà a la pista de l’equip que determini el sorteig, excepte en el cas del Prishtina de Kosovo, que ha sol·licitat a la UEFA no jugar a casa i seria visitant en tots els casos. Segons normativa de la competició, l’eliminatòria s’hauria de disputar entre el 12 i el 17 de gener.

Composició del sorteig

Els equips s’han dividit en quatre grups en funció coeficient UEFA i condicionants del sorteig, que se celebrarà aquest dimecres a les 14h a Nyon. Els equips que tenen asterisc han sol·licitat no jugar a casa. En la resta dels casos, les eliminatòries es disputarien a la pista de l’equip que determini el sorteig.

Grup 1:

Caps de sèrie
Barça (ESP)
Benfica (POR)
Dobovec (SVN)*
Chrudim (CZE)

Possibles rivals
Luxol St. Andrews (MLT)
Futsal Minerva (SUI)
FC Prishtina (KOS)*
Differdange (LUX)

Grup 2:

Caps de sèrie
Inter FS (ESP)
Sporting CP (POR)
Pesaro (ITA)
Olmissum (CRO)

Possibles rivals
Futsal Team Charleroi (BEL)
Hovocubo (NED)*
ACCS Asnières Villeneuve 92 (FRA)
Futsal Gentofte (DEN)

Grup 3:

Caps de sèrie
Kairat Almaty (KAZ)*
Aktobe (KAZ)*
Kherson (UKR)
Vytis (LTU)

Possibles rivals
Viten Orsha (BLR)
Hohenstein-Ernstthal (GER)
Shkupi 1927 (MKD)
AEK Futsal Club (GRE)

Grup 4:

Caps sèrie 
KPRF (RUS)
Ugra Yugorsk (RUS)
Record Bielsko-Biała (POL)
Berettyóújfalu (HUN)

Possibles rivals
Lučenec (SVK)
United Galati (ROU)
Omonia Nicosia (CYP)
FC Salines (BIH)

Més notícies aquí