Local

El València Basket, el primer rival d’un desembre amb 12 partits

Els de Saras reben el conjunt de Ponsarnau en partit de Lliga Endesa (21:15h, Movistar Deportes)

El Barça rep aquest dimarts, a les 21:15h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), el València Basket en partit avançat de la Lliga Endesa. Aquest partit correspon a la jornada 17, però els equips d’Eurolliga disputen partit europeu i avancen el seu partit. És el primer del total de 12 partits que el Barça disputarà aquest mes de desembre: 7 al Palau Blaugrana i 5 a domicili.

El rival

Ocupa la 12a posició a la Lliga Endesa, amb 4 triomfs i 6 derrotes, però a l’Eurolliga es troba en la 3a posició amb un balanç de 7 triomfs i 3 derrotes. L’equip valencià té un gran potencial i els seus jugadors més destacats són Dubljevic (11,6 punts i 5 rebots), Louis Labeyrie (10,3 punts, 5,8 rebots), Nikola Kalinic (9,3) i Prepelic (9,6 punts). No es poden oblidar jugadors de gran nivell com San Emeterio, Tobey, Van Rossom, Vives, Hermannsson, Williams, Pradilla o Puerto, que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Victor Claver, amb problemes a la fàscia plantar, seguirà sent baixa per a un Sarunas Jasikevicius que té la resta de la plantilla disponible per al partit. Els blaugranes, que van tancar el novembre amb derrota a la pista de l’Avel, volen tornar al camí de la victòria en una setmana de tres partits contra grans rivals: València Basket, Zalgiris Kaunas (4/12, 19h) i Herbalife Gran Canària (6/12, 20h).

Més notícies aquí