Local

Messi, Sergio i F. De Jong, novetats a la llista

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 21 jugadors citats per a la visita d’Osasuna al Camp Nou aquest diumenge

Segueix la competició domèstica després d’aconseguir la classificació matemàtica pels vuitens de final de la Lliga de Campions a Kíev. Aquest diumenge el Barça rep a l’Osasuna de Jagoba Arrasate al Camp Nou en un horari poc habitual (14 hores). Els de Pamplona són catorzens a la Lliga amb 11 punts en nou partits disputats, amb tres victòries, dos empats i quatre derrotes. Per al partit contra els d’Arrasate, Koeman ha facilitat aquest dissabte la llista de 21 convocats amb les novetats de Messi i F. De Jong, que tornen després de descansar entre setmana i de Sergio Busquets, que ha rebut l’alta mèdica.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Junior, Iñaki Peña i O. Mingueza. Es perden el partit per lesió Piqué, R. Araujo, S. Roberto, Ansu Fati i Umtiti.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra Osasuna aquest matí gelat a la Ciutat Esportiva a les 11 hores. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova.

Més notícies aquí